Under kan du lese uttalelser fra noen av våre mange fornøyde kunder.

Finn Kåre Eriksen, Lørenfallet. Kjølemaskinist.
Jeg er meget godt fornøyd! Pumpen har virket knirkefritt og du må gjerne bruke meg som referanse.
Anlegget han har er Panasonic sitt luft til vann anlegg. Kunden er storfornøyd både med ytelse og ikke minst med at det er så stille.

Per Arne Tveter, Årnes
Dette er det likeste jeg har gjort. Pumpen ble plassert etter anvisning fra dere og den gjør en kjempejobb. Pumpen varmet selv da det var som kaldest i vinter. Jeg er kjempefornøyd!

Kim Remi Harjo, Vormsund
Vi er meget godt fornøyd med Fujitsupumpen og med servicen hos Troli

Karin Olsen, Brårud
Jeg kjenner flere der dere har montert pumpe og alle anbefaler dere på det varmeste, dere har fått mye skryt og folk er veldig godt fornøyd med sine varmepumper.

Tor Tvethaug, Årnes
Kjempefornøyd! Du må gjerne sette meg opp på referanselisten.

Mads Casper Oppegård, Fenstad
Vi er veldig godt fornøyd med Toshiba-pumpen og monteringen. Pumpen virker veldig bra.

Jon Nerbråten, Eidsvoll Verk
Jeg er veldig godt fornøyd både med pumpen og den service dere har vist. Pumpen har gitt oss et totalt nytt klima og monteringen er meget godt utført.

Vidar Søgård, Årnes
Nå har vi hatt pumpen ett år. jeg har god kontroll over mitt strømforbruk gjennom flere år så de tall jeg kommer opp med er riktig og realistisk. . Dette første året med pumpen har vi redusert forbruket med 5700KW, brukt ved for 2000 kr mindre enn forrige året og dessuten hatt det varmere og bedre enn hva vi hadde det før. Vi er veldig godt formøyd.

Einar Femmerli, Årnes
Vi er veldig godt fornøyd med varmepumpen. Jevn og god varme, godt fordelt. Det er veldig bra !

Arve Busknes, Årnes
Det var jo som å få et nytt hus. Vi fyrte med ved tidligere så det var mye svingninger i temperaturen. Nå er det jo jevnt varmt hele tiden. Vi monterte ikke inn pumpen for å spare, men mest av komfort hensyn så jeg vet ikke om vi sparer noe, vi fyrte jo tidligere med gratis ved! Uansett, vi er meget godt fornøyd.

Reidun Støkker
Jeg er kjempefornøyd, Vi har slått av parafinovnen og det er så varmt .

Einar Fladby, Årnes
Jeg er kjempefornøyd, fruen også. Vi har satt på strøm måler og det er nesten ikke til å tro, pumpen bruker ca 400 watt for å holde huset varmt. Varmen siger opp i 2.etasje så det er godt og varmt også der. Luften inne i huset er også bedre enn tidligere. Som sagt vi er storfornøyd både med pumpen og det arbeid som dere har utført.

Johnny Ekhoff, Årnes
Vi er fornøyde. Vi har kutte ut parafinen og pumpa varmer veldig godt, har ikke hatt behov for annen varme i vinter.. Den bruker lite strøm. Det blir vel ikke til at vi fyrer med ved i tillegg, slik som vi hadde tenkt. Jeg fyrer litt i kjelleren når jeg er der.

Ole Gustav Huser, Øvre Hagaveg, Årnes
Folk veit ikke hvor bra dette er, det var 10 kuldegrader og pumpen brukte ca 1000 Watt for å holde hele huset varmt, det er kjempebra !

Vidar Søgård, Årnes
Jeg har ikke hatt helt troen på dette, også fyrte jo vi med ved. Jeg må si vi er veldig godt fornøyd. Jeg skulle kanskje hatt en enda større pumpe siden vi har så mye å varme opp. Pumpen varmer opp stort sett alle 3 etasjer ned til ca 15 minus. Veldig bra. Det ser også ut til at den bruker rett lite strøm!

Kjell Lier, Årnes
Jeg var skeptisk, vi har jo stort hus, men jeg må si jeg er imponert!

Arve Finstad Brårud
Troli, denne pumpen er reine trolldom, har aldri hatt det så godt før!, den varme godt da det var minus 20. Jeg er imponert!

Peder Stokke Årnes
Veldig bra, komforten i huset har steget veldig. Vi er begge veldig fornøyde!

Per Stokke, Årnes
Dette burde jeg ha installert før!! Vi er godt fornøyd.

Bjørn Nordvold, Årnes
Jeg sier til alle, det er ikke noe å spekulere på, installer pumpe. Kjempe fornøyd alle i huset!

Bjørn Støkker, Årnes
Jeg er mer enn fornøyd, jeg er kjempefornøyd og det er resten av familien også..

Fenstad Regnskapskontor, Årnes
Trolis Elektroverksted monterte opp Hitachi Air condition anlegg hos oss. Vi er skikkelig fornøyd med anlegget og jobben som er gjort.

Sentrum Frisør, Årnes
Vi fikk montert opp Air Condition av Trolis Elektroverksted. Vi er kjempe godt fornøyd med anlegget og vi har nå et mye bedre arbeidsmiljø her i salongen. Også kundene synes det er deilig og svalt her inne.

Bent Hagen, Haga
Jeg kan ikke fatte at jeg ikke har montert varmepumpe før...

Kari og Roy Aasvangen, Skogbygda
Helt fantastisk, god deilig varme overalt, vi er så fornøyd, også så stille som den er. Denne kan vi trygt anbefale

Jan Petter Jørgensen, Årnes
Vi har brukt ca 600 watt i snitt på å varme opp huset mitt med varmepumpen, Målingene har gått over et år. Pumpen har meget god avriming og den er stille. Det er strålende og jeg er kjempefornøyd. Når det blir kaldere enn ca -17 synes jeg at effekten reduseres og pumpen får problemer med å holde temperaturen.

Willie Falck, Auli
Dette ser riktig lovende ut, gangen der det alltid har vært kaldgufs er blitt ordentlig varm og god. Jeg er veldig spent. Dette er jo nesten den største forandringen siden vi bygde huset, så langt er vi veldig fornøyd!

Kjell Arne Mikalsen, Fjellfoten
Herregud, vi er så glad for at vi monterte pumpe, Huset er gjennomvarmt og ikke gulvkaldt lenger. Vi har slått av alle panelovner og pumpen varmer opp hele huset. Vi har ikke hatt bruk for å ekstrafyre i vinter. Pumpen har holdt hele huset varmt selv ved - 20

Steinar Andersen, Fjellfoten
Dæken det va deilig å stå opp om morran, helt skjønt, varmt og deilig overalt. Eneste minus e at kona kan røyke inne uten at æ klare å oppdage de he he. Røyklukta e helt borte takket være det fantastiske filteret som renser lukt, støv, pollen og røyk. Har nesten ikke hatt behov for å fyre i ovnen i vinter!

Gunnar Breen, Vormsund
Helt supert, vi har en pumpe i hver etasje og det er lunt og godt i huset. Vi er veldig godt fornøyd.

Kåre Finnholt, Finnholt Årnes
Jeg har pumpe på verkstedet og det er veldig godt og varmt. Jeg pleier å slå på pumpen før jeg skal ut og jobbe. Det blir svært fort varmt der. Jeg er veldig godt fornøyd med både pumpen og servicen.

Esval Fyllplass, Årnes, Nes Kommune
Ja den virker godt og vi bruker den til å kjøle ned fordi her kan det bli veldig varmt. Luften renses også godt.

Leikvin Solbakken,
Kongsvinger Det ser riktig bra ut. Den er stille og gir god varme. Vi er fornøyde med denne pumpen. Har brukt den nå i hele vinter og den har fungert helt utmerket!

Multimaskin , OSLO
Pumpene virker helt etter hensikten, den er svært støysvak. Vi har stort verksted der vi har to varmepumper og de fungerer veldug bra! Vi er godt fornøyd!

Torbjørn Munkelien, Skogbygda.
Den varmer opp og gjør en god jobb.

Vidar Hansen , Hadelandsveien, Hakadal.
Kjempebra, hele huset, og loftet med, er varmt og godt, også Hanne som er allergisk nyter godt av at pumpen renser bort pollen og støv. Vi er veldig godt fornøyd!
Jeg må få skryte av filterfunksjonen, den er fantastisk effektiv. Jeg malte en vask med bengalakk og pumpen slo over i rensefunksjon automatisk , slik som den bruker, det var nesten ingen malingslukt i stuen der jeg malte. Helt fantasisk!

Lars Aarstad, Skarnes
Vi har jo stort hus så det er ikke så lett å få fordelt varmen overalt. Jeg lagde ekstra hull i veggen fra kjøkkenet til daglig stuen og da fikk vi sirkulasjon. Gangen er ikke kald lenger og det er godt og varmt på kjøkkenet og i stua. Den er veldig stille. Vi er godt fornøyd.

Terje Johnsen , Skotterud
Kjempebra, dette er er helt topp. Jeg er kjempefornøyd med pumpen den har fungert utmerket i hele vinter. Supert!

Trond Paulsen, Årnes
Jeg var ikke helt fornøyd her i høst med pumpen, men etter å ha justert inn bruken på riktig måte er vi blitt veldig fornøyd. Når det er veldig kaldt fyrer vi med parafin i tillegg. Tidligere brukte vi 3 tønner parafin i sesongen i tillegg til strøm. Nå (februar 2004) har vi brukt ca 1/2 tønne og jeg regner med at det ikke går med mer enn en tønne parafin denne sesongen. I tillegg har vi redusert strømforbruket. Joda, jeg må si jeg fornøyd herr Troli !

Brynjar Røst, Hunndalen, Gjøvik
Æ må si det at det e fantastisk deilig å stå opp tel gjennomvarma hus. Ho Berit(kona) va skeptisk tel den derre pumpa men pipa har nu fått en annen låt nu.Æ diskuterte me en kamerat å han sa, "Jeg har hørt at det e jo så kort levetid på pumpene at du ikke klare å tjene de inn før de er utslitt" Æ sa at æ sjit oppi det!! Går den sund etter nån år så kjøpe æ ei ny ei, det e så skjønn varme og komfort at det kainn ikke beskrives!

Tove Kirkerud, Fjellhamar
Jeg vurderte faktisk på å flytte fra huset fordi det var så kaldt og ekkelt å komme hjem. Da var det å stormfyre i ovnen, og når kvelden kom var det blitt godt å varmt. Jeg fikk installert en Hitachi varmepumpe og jeg må si det at jeg er blitt oppriktig glad i denne varmepumpen. Kollegaene mine på jobben er nok lei av alt varmepumpesnakket og skrytet av denne varmepumpen, men jeg er bare så fornøyd. Nå er det godt og varmt når jeg kommer hjem. Deilig!

Toralf Trosten, Fjerdingby
Jeg må si det at denne pumpen ikke har svart til forventningene, men det er nok ikke pumpen sin feil. Det er plasseringen som er gal. Av estetiske hensyn ble innedelen plassert i gangen, og det viser seg at luften ikke fordeler seg slik som jeg hadde ønsket. Det er mulig vi demonterer pumpen, eller at vi omplasserer den. (Det var ikke den plasseringen som vi anbefalte Jon Troli)

Ove Sannerud, Fjellfoten, Årnes
Det er så deilig å komme hjem nå, varmt og godt. Vi har ikke fyrt i ovnen etter vi fikk montert pumpen. Vi er kjempefornøyd!

Klikk for gratis befaring

Logg inn