NIBE SPLIT

luft vann varmepumpe SPLITProduktinformasjon

NIBE SPLIT er driftsklare «Plug & Play»-varmepumper som gir varme, varmtvann og kjøling. Systemene er brukervennlige og har et diskret, tidløst design. Den nye serien, bestående av seks ulike kombinasjoner, er velegnet både for nybygg og oppussingsprosjekter. Størrelsen på boligen, hvor du bor, samt behovet for varmtvann er med på å avgjøre hvilken løsning som passer best for din bolig.

Hver av kombinasjonspakkene, som har fast innedel og utedel, er utviklet med tanke på optimal ytelse (COP) for oppvarming og varmtvann. Innedelene består enten av et alt-i-ett-skap med varmtvannsbereder inkludert, eller en innedel (hydroboks) med et utvalg av separate beredere.


Energiklasse for SPLIT med AMS 8-utedel i pakkeløsning
 
Mer informasjon:

Velegnet året rundt

Utviklingen av NIBE SPLIT er basert på vår lange erfaring med varmepumper og vannbårne systemer i et krevende Skandinavisk klima. Disse varmepumpene er blant de mest avanserte varmesystemene på markedet, og er konstruert for å fungere optimalt – året rundt. Det finnes varmepumper som slutter å fungere når du trenger dem som mest, men NIBE SPLIT har et uvanlig bredt driftsområde. Varmepumpen kan generere varme og varmtvann opp til 58 °C, og arbeider uten problem også når temperaturen utendørs synker til -20 °C. Om det skulle skje at kompressorvarmen ikke strekker til, trengs tilleggsvarme. NIBE SPLIT har innebygget elpatron, og kan i tillegg kompletteres med energikilder som sol, gass, ved etc.

Avkjøling på varme dager

Om du har en NIBE SPLIT luft-vann-varmepumpe, kan du også velge å bruke den for å få avkjøling på varme dager. I boliger med vannradiator eller gulvvarme er forutsettes det at du kompletterer med viftekonvektorer. I motsetning til tradisjonelle kuldesystem, som starter og stopper utfra termostatsignaler, gir NIBE SPLIT kjøling basert på temperaturen utendørs og husholdningens behov. Med andre ord, en energieffektiv løsning som sprer jevn, behagelig temperatur i boligen.

Klikk for gratis befaring!

Systemkombinasjoner:
luft til vann varmepumpe SPLIT pakke 1   luft til vann varmepumpe SPLIT pakke 2 luft til vann varmepumpe SPLIT pakke 3  luft til vann varmepumpe SPLIT pakke 4 
PAKKE 1 PAKKE 2  PAKKE 3  PAKKE 4
Tekniske data:
Innedel
NIBE ACVM 270
Maks temperatur turledning (ned til -20 °C), kun kompressor 58 °C
Maks temperatur turledning 65 °C
Min. temperatur turledning ved kjøling 7 °C
Volum, totalt 270 liter
El.kolbe, innstillbar 0 - 9 kW
Høyde 1850 mm
Bredde 600 mm
Dybde 660 mm
Vekt 140 kg
Annet Gulvmontert
Spenning 3 x 230 V
Spenning 400 V 3-fase, 1 x 230 V
NRF-nr. 3 x 230 V / 400 V 3-fase, 1 x 230 8416612 / 8416611
  Utedel
NIBE AMS 10-8
Kompressor Dobbel rullestempel,
Inverter
Kuldemediemengde (R410A) 2,55 kg (15 m)
Last ned:

Media

Mer i denne kategorien « NIBE F2300 NIBE VVM 320 »

Logg inn